Підготувати всі інгредієнти. Воду прибрати на 5 хвилин в морозильну камеру.
Борошно висипати на стіл гіркою. Зробити заглиблення посередині.
Вершкове масло ріжемо дрібними кубиками або натираємо на крупній тертці.
Додати яйця, воду, коньяк і оцет. Швидко замісити тісто. Не потрібно його довго вимішувати, інакше масло розтане і тісто не вийде листковим.
Формуємо ковбасу з отриманої маси.
Ділимо на 4 частини і кожну загортаємо у плівку. Ставимо в холод на 1 годину.
Розкачуємо коло, вирізуємо по формі торта.
Рівний коло наколюємо виделкою по всій площі і випікаємо при температурі 170 градусів 4-5 хвилин.
Виходить 9-10 коржів. Один з них піде на обсипання торта.
Для крему: збиваємо масло вершкове до пишної білої маси.
Додати згущене молоко тонкою цівкою, продовжуючи збивати.
Крем виходить густий, стабільний.
Збираємо торт, промазуючи кожен корж кремом.
Останній коржик кришимо руками і обсипаємо торт по всій поверхні.
Даємо настоятися в холодильнику. Час для стабілізації торта 8-10 годин. Можна подавати до столу!