Домашній Торт Наполеон

Торт Наполеон домашній – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти. Воду прибрати на 5 хвилин в морозильну камеру.

Борошно висипати на стіл гіркою. Зробити заглиблення посередині.

Вершкове масло ріжемо дрібними кубиками або натираємо на крупній тертці.

Додати яйця, воду, коньяк і оцет. Швидко замісити тісто. Не потрібно його довго вимішувати, інакше масло розтане і тісто не вийде листковим.

Формуємо ковбасу з отриманої маси.

Ділимо на 4 частини і кожну загортаємо у плівку. Ставимо в холод на 1 годину.

Розкачуємо коло, вирізуємо по формі торта.

Рівний коло наколюємо виделкою по всій площі і випікаємо при температурі 170 градусів 4-5 хвилин.

Виходить 9-10 коржів. Один з них піде на обсипання торта.

Для крему: збиваємо масло вершкове до пишної білої маси.

Додати згущене молоко тонкою цівкою, продовжуючи збивати.

Крем виходить густий, стабільний.

Збираємо торт, промазуючи кожен корж кремом.

Останній коржик кришимо руками і обсипаємо торт по всій поверхні.

Даємо настоятися в холодильнику. Час для стабілізації торта 8-10 годин. Можна подавати до столу!