Домашня піца на дріжджовому тесті з фаршем і грибами

Домашня піца на дріжджовому тесті з фаршем і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна домашня піца з фаршем і грибочками

Інгредієнти

Борошно – 350 грам;
Вода ( тепла) – 150-200 грам;
Дріжджі сухі – 1 ч. ложка;
Масло рослинне – 2 ст. ложки;
Фарш – 500 грам;
Гриби консервовані – 0,5 банку;
Сир твердий – 150 грам;
Цибуля ріпчаста – 1 шт,;
Болгарський перець – 1 шт.;
Майонез, кетчуп (сацебелі) – для заправки;
Сіль, перець – щіпка;
Кріп – 2-3 гілочки.

Як приготувати Домашня піца на дріжджовому тесті з фаршем і грибами

Ну хто не любить поласувати шматочком піци? Толі справа в тесті, то в начинці, але захват вона викликає у кожного.
Класичною вважається піца з томатним соусом і моцарелою. І ці ж інгредієнти стали основою даної страви.
Але все ж, домашня піца відрізняється більш пишним тестом і не менш хрусткою скоринкою, яка заслуговує окремої уваги.

Покроковий рецепт



Підготуємо основу під піцу.
У просіяне борошно додаємо сухі дріжджі і щіпку солі. Потім додаємо рослинне масло і теплу воду, перемішуємо.
Після того, як тісто вымесили воно має полежати, хвилин тридцять.


Так воно буде більш м’яким і податливим
У фарш (будь-який вам подобається) додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і перемішуємо.

Відкриваємо банку грибів (можна і печериці якщо немає консервованих), промивання і ріжемо на дві-три частини. В залежності від розміру грибочків.
На дрібній тертці натираємо сир.



У деко змащений олією, викладаємо тісто і розтягуємо його, формуючи основу під нашу начинку.
На готове тісто викладаємо фарш з цибулею, розподіляючи по всій поверхні. Змастити фарш двома столовими ложками сацебелі (або кетчупу).


Додаємо гриби і болгарський перець нарізаний не великими шматочками.

Посипаємо сиром.

Заправляємо майонезом і відправляємо в духовку на 25 – 30 хвилин при температурі 250 градусів.

Готову піцу прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню..
В піцу можна додавати: оливки, перець, огірок та інші інгредієнти, які вам подобаються. Від цього вона буде ще смачніше.

Приємного апетиту!)