Піца Зимова з сиром

Піца Зимова з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піца повинна бути не тільки смачною, але і красивою. Адже від ефектної подачі залежить багато чого : )

Інгредієнти

тісто для піци – 1 шт.
майонез – 6 ст. л.
кетчуп – 3 ст. л.
тертого сиру моцарелла – 1,5 чашки тертого
сир (будь-якого сорту) – 1 чашка
тертого сиру пармезан – 2-3 столові ложки
маслини – жменя

Як приготувати Піца “Зимова” з сиром

Не обов’язково цю піцу готувати під Новий рік! Можна просто весело провести новорічні канікули з дітьми))

*Зберігайте залишилася піцу щільно закритому контейнері в холодильнику і розігрівайте на свій розсуд. Запечені шматочки піци можуть бути заморожені до 1 місяця.

Покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 210 градусів.

2. Приготуйте сири, поріжте і потріть (спосіб приготування залежно від того м’який у вас сир або твердих сортів).

3. Приготуйте тісто для піци. Розділіть його на 3 частини, одну кульку найбільший, другий – середній, третій трохи менший.

4. Розкачайте кульки тіста і викладіть їх у формі сніговика на деко, вистелений пергаментним папером.

5. Змішайте майонез і кетчуп і отриманим соусом змастіть всі коржі.

6. Розподіліть тертий і порізаний сир по всій поверхні нашої майбутньої піци.

7. «Оживіть» сніговика, зробивши йому око, рот і гудзички з маслин. Ніс можна зробити з бруска морквини.

8. Випікайте піцу-сніговика в духовці близько 12-15 хвилин. В останні 2 -3 хвилини я переставляю піцу з середнього ряду на верхній рівень, щоб вона сильніше підрум’янилася (але це не обов’язково).

9. Наріжте гарячу піцу і відразу подавайте до столу.