Швидка піца з пекінською капустою, сардельками і помідорами

Швидка проста, але не менш смачна піца з пекінською капустою, сардельками і помідорами

Інгредієнти

Тісто для піци – 300 гр.
Сардельки – 3 шт.
Пекінська капуста – ½ головки
Сирний сир – 100 гр.
Кетчуп – 100 мл
Помідори – 2 шт.
Пармезан – 100 гр.
Твердий сир – 250 гр.

Як приготувати Швидка піца з пекінською капустою, сардельками і помідорами

Сьогодні у нас буде не зовсім звичайна піца. Італійці дуже люблять піцу з зеленню. Нас же крім руколи і базиліка рідко використовують ще якусь. Італійці ж кладуть в піцу абсолютно різні салати: лолло россо, лолло б’янко, айсберг, ромен та ін. Ось я і подумала – а чому б і собі не спробувати використовувати який-небудь цікавий, нехарактерний для піци інгредієнт. І вибрала пекінську капусту. А ще соус в нас буде також не простий – сирний сир, змішаний з кетчупом. Пробуємо

Покроковий рецепт


1. Розкачати тісто для піци, викласти на деко і запекти в духовці при 220 градусів 10-15 хвилин. Змішати в мисці сирний сир і кетчуп. Змастити соусом піцу.


2. Пекінську капусту помити, добре обсушити від води і тонко нарізати. Розкласти на соус.

3. Зверху присипати натертим на крупній тертці пармезаном.


4. Помідори помити, витерти і нарізати тонкими кільцями. Покласти на капусту.

5. Сардельки порізати тонкими кружечками. Розкласти помідори.


6. Сир натерти на курної тертці і посипати піцу


7. Запекти в духовці при 180 градусах ще 15 хвилин.

Дивіться також:  Піца з копченою куркою, оливками і болгарським перцем