Соус маринара для піци

Соус маринара для піци – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соус маринара до піци – цікавий акцент для смачної випічки.

Інгредієнти

Томати консервовані у власному соку – 100 г
Петрушка – невеликий пучок
Сіль – за смаком
Часник – невеликий пучок або 5 зубчиків
Крохмаль – 2 ч. л.
Томатна паста – 2 ст. л.

Як приготувати Соус маринара для піци

Густий томатний соус для піци домашнього приготування допоможе приготувати смачну піцу в традиційному італійському смаку. Готуватися соус дуже швидко, просто, з мінімуму доступних компонентів. Томати у складі соусу можна замінити на свіжі, а спеції – додавати за своїм смаком.

Покроковий рецепт

Подрібнити зелень і часник. Можна використовувати як молодий часник, як і зрілі часточки. Обсмажити компонент на рослинному маслі.

Додати січені консервовані томати у власному соку.

Ввести в соус томатну пасту, змішане з крохмалем. Протушкувати соус до загустіння і отримання бажаної текстури.

Засудити соус. Тепер його можна використовувати для піци, змащуючи основу виробу.

Соус виходить збалансованим, кисло-солодким і дуже простим у приготуванні. Змащувати піцу потрібно охолодженим соусом, щоб не посадити дріжджове тісто. Експериментуйте зі спеціями і прянощами у складі соусу і знайдіть свій ідеальний варіант для піци! Приємного апетиту!