Домашня піца з грибами та ковбасою

Домашня піца з грибами та ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашня піца ідеально підійде в якості закуски. Вона легка в приготуванні і припаде до душі і дорослим, і дітям. Крім того, чудово втамовує голод домочадців.

Покроковий рецепт





Підготовчий етап – підготовка начинки для піци. Нарізаємо кружальцями ковбасу, сосиски, оливки або маслини (за бажанням), тремо сир.


Ділимо тісто на 2 частини, кожну частину розкачуємо з додаванням борошна, по можливості формуємо круглу форму. Краї звертаємо. Всі інгредієнти ділимо на 2 частини. На отриману форму викладаємо майонез і кетчуп.




Поширюючи по всій поверхні, викладаємо на різні форми ковбасу та сосиски, додаємо гриби, оливки або маслини.

Розігріваємо духовку до 170 градусів. Ставимо в духовку отриману форму з начинкою. Через 15 хвилин засипаємо піцу сиром і ставимо ще на 15-20 хвилин в духовку до готовності. Дістаємо з духовки. Аналогічні дії проробляємо з другою піцою. Закуска готова. Приємного апетиту.