У теплу воду додаємо цукор, сіль і дріжджі. Даємо дріжджам “ожити” 5-10 хв, на поверхні утворюється пінка.
Дріжджову суміш вливаємо в борошно, додаємо оливкову олію і замішуємо не туге тісто.
Накриваємо і ставимо в тепле місце на 1 годину. Тісто має збільшитися в 3-4 рази. В цей час займемося начинкою.
Змішуємо томатне пюре зі сметаною. Солимо, перчимо соус за смаком.
Нарізаємо ковбасу, перець, помідори, огірки. Натираємо сир.
Готове тісто потрібно злегка обім’яти в рослинному маслі. Розкачуємо у великий пласт і викладаємо на змащене олією деко. Робимо кілька проколів виделкою по всьому периметру. Змащуємо приготованим соусом.
Викладаємо спочатку кольасу, а потім всі овочі. Трохи солимо і перчимо.
Зверху посипаємо тертим сиром (можна сир порізати пластинками, але тоді знадобиться в 2-3 рази більше). Відправляємо випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Готову піцу посипаємо зеленню. Приємного апетиту!