Домашня піца з овочами і ковбаскою

Домашня піца з овочами і ковбаскою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування піци – це творчий процес. Можна вибрати інгредієнти за смаком і прикрасити так, як подобається.

Інгредієнти

Готове тісто – 1 уп.
Помідор – 1 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Борошно – 1 ч. л.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Ковбаса – 100 г
Кетчуп – за смаком
Майонез – за смаком
Сир – 100 г

Як приготувати Домашня піца з овочами і ковбаскою

Щоб не витрачати час на приготування тесту, можна купити в магазині готове.

Покроковий рецепт

Нарізаємо обрану начинку для піци кубиками. Якщо помідори м’ясисті, а не водянисті, то можна сміливо їх нарізати кружечками. Якщо в них багато соку, то краще нарізати дрібніше, щоб прибрати зайву рідину, інакше тісто може вийти “сирим”.

Присипаємо стіл борошном і розкачуємо тісто товщиною приблизно 0,5-1 див. Деко змащуємо олією і викладаємо тісто. В довільній пропорції (за смаком) змішуємо майонез і кетчуп і змащуємо тісто. Краї піци (приблизно 1 см) змащувати соусом не потрібно, краю повинні піднятися і зарум’янитися після запікання.

Викладаємо на соус вибрані для піци інгредієнти.

Знову змащуємо соусом з майонезу і кетчупу, щоб вийшло соковито. Посипаємо попередньо натертим сиром.


Духовку розігріваємо до 220 градусів і запікаємо піцу протягом 30 хвилин. Духовки дуже сильно відрізняються один від одного, тому час і температура вказані приблизно. Візуально піца готова, коли бортики зарум’янилися, а сирна скоринка стала золотистою. Тісто можна проткнути зубочисткою, якщо вона суха, то тісто пропеклося.