Піца з листкового тіста з копченою ковбасою

Піца з листкового тіста з копченою ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У нас в меню, піца, яка відрізняється від традиційної своєю формою. Ми пропонуємо для великої компанії приготувати не круглу піцу, а прямокутну на весь деко.

Інгредієнти

Тісто листкове – 350 гр бездріжджове
Ковбаса копчена – 100 гр
Огірок маринований – 2 шт.
Помідор – 2 шт.
Майонез – 3 ст. л.
Сир твердий – 60 гр
Паста томатна – 1 ст. л.

Як приготувати Піца з листкового тіста з копченою ковбасою

Для швидкості процесу приготування в якості основи для піци візьмемо готовий напівфабрикат – листкове тісто. Начинка нашої піци – копчена ковбаса, свіжі помідори, мариновані огірочки. Ну, і, звичайно ж, не обійтися нам без сиру. Подробиці – в нашому рецепті.

Покроковий рецепт

Розморожуємо листкове тісто, трохи розкачуємо його в пласт тонший. Застеляємо деко пекарської папером, на нього поміщаємо розкатаний пласт листкового бездріжджового тіста. Якщо використовуєте два пласта, то з’єднайте їх по шву. Основу піци змащуємо томатною пастою. Зручніше взяти для процесу кулінарну кисть.

Копчену ковбасу нарізаємо чверть кільцями. Укладаємо шматочки ковбаси на основу.

Огірочки мариновані подрібнюємо кільцями. Укладаємо шар з подрібнених огірків.

Промиваємо свіжі пружні помідори. Нарізаємо їх півкільцями. Поміщаємо помідорну нарізку на інгредієнти піци.

З майонезу робимо сітку.

На середній тертці подрібнюємо сир. Сирної стружкою присипаємо рівномірно інгредієнти начинки.

Ставимо піцу в духовку, розігрівши її до 180 градусів, на 35 хвилин.

Всім приємного апетиту! Пригощайтеся смачною піцою на листковому тісті.