Домашня піца з овочами і ковбаскою

Домашня піца з овочами і ковбаскою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щоб не витрачати час на приготування тесту, можна купити в магазині готове.

Покроковий рецепт

Нарізаємо обрану начинку для піци кубиками. Якщо помідори м’ясисті, а не водянисті, то можна сміливо їх нарізати кружечками. Якщо в них багато соку, то краще нарізати дрібніше, щоб прибрати зайву рідину, інакше тісто може вийти “сирим”.

Присипаємо стіл борошном і розкачуємо тісто товщиною приблизно 0,5-1 див. Деко змащуємо олією і викладаємо тісто. В довільній пропорції (за смаком) змішуємо майонез і кетчуп і змащуємо тісто. Краї піци (приблизно 1 см) змащувати соусом не потрібно, краю повинні піднятися і зарум’янитися після запікання.

Викладаємо на соус вибрані для піци інгредієнти.

Знову змащуємо соусом з майонезу і кетчупу, щоб вийшло соковито. Посипаємо попередньо натертим сиром.


Духовку розігріваємо до 220 градусів і запікаємо піцу протягом 30 хвилин. Духовки дуже сильно відрізняються один від одного, тому час і температура вказані приблизно. Візуально піца готова, коли бортики зарум’янилися, а сирна скоринка стала золотистою. Тісто можна проткнути зубочисткою, якщо вона суха, то тісто пропеклося.