Почнемо приготування нашої закуски з підготовки всіх складових компонентів.Відварюємо куряче м’ясо і злегка обсмажуємо зі спеціями.
Овочі помити ,огірок і помідор нарізати тонкою соломкою.Майонез змішати зі сметаною і натертим часником.
Лист лаваша ріжемо на дві частини.Беремо одну, кладемо обсмажене куряче м’ясо,морква,огірки,томат і трохи соусу з майонезу та сметани.
Тепер звертаємо в рулетик, підігнувши краї.
Потім нашу шаурму необхідно обсмажити з двох сторін на сухій сковороді.Від цього утворюється рум’яна і хрустка, апетитна скориночка.Якщо є гриль ,то це взагалі відмінний варіант для шаурми!Вжити закуску бажано протягом доби,зберігати в холодильнику.Приємного апетиту!