Домашнє печиво розсипчасте

Домашнє печиво розсипчасте – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашні солодкі спіральні завитки з ягідкою або шматочками шоколаду випікаються для задоволення.

Інгредієнти

вершкове масло – 220 грам
цукровий пісок (білого) – 1/2 склянки
екстракт ванілі – 1 чайна ложечка
кукурудзяний крохмаль – 1/4 склянки
просіяного борошна – 1-1/2 склянки борошна
дрібної морської солі 1/4 чайної ложечки
шоколад, джем, ягідки – для прикраси

Як приготувати домашнє печиво Розсипчасте

Для приготування маленького італійського печива знадобляться наступні продукти: вершкового масла, білого цукрового піску, екстракту ванілі, кукурудзяного крохмалю, борошна, трохи солі.

Ще знадобиться кондитерський шприц для відсадження печива з ребристою насадкою. Печиво печеться в заздалегідь прогрітій до 170 градусів духовці, на застеленому пергаментом деко.

Покроковий рецепт

1. Приготувати тісто. Кімнатної температури збиваємо вершкове масло. Потроху всипаємо цукор. Вийде пишна біла густа маса. Додаємо ванільний екстракт. В іншій мисці змішуємо всі сухі вищеперелічені інгредієнти. Потім додаємо їх в масляну масу. Всі перемішаємо.

2. Перекладаємо підготовлене тісто в шприц для відсадження на деко.

3. Відсаджуємо тісто на деко вистелений пергаментним папером або фольгою. В кожну «майбутню» печеньку в центр викладаємо трохи джему, ягідку або шматочок шоколаду.

4. Печемо 20 хвилин. Колір печива повинен бути злегка золотистим. Після випічки обов’язково остудіть повністю печиво.
Маленьке розсипчасте печиво готове. Приємного чаювання!