Різдвяне імбирне печиво

Різдвяне імбирне печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий і смачний рецепт різдвяного печива для ледачих хазяєчок.

Інгредієнти

Масло вершкове – 200 грам
Борошно – 2 склянки
Цукор – 1 склянка
Яйця – 2 штуки
Сушений імбир – 15 грамів
Кориця – 20 грамів
Ванільний цукор – 10 г

Як приготувати Різдвяний імбирне печиво

Напередодні Нового року ми всі любимо готувати імбирні печиво, які давно стали частиною російської культури, як вони є частиною європейської. Цей рецепт імбирних печеньок є дуже простим і смачним, він припаде до вподоби кожному.

Покроковий рецепт

Відокремити жовтки від білків. Жовтки збити з цукром і маслом

Збити білки до стійкої піни

Додати білки в жовткову масу і ретельно перемішати

Додати борошно, ванільний цукор, імбир, корицю і перемішати

Тісто розкачати і вирізати формочками, викласти на деко і відправити в духовку на 180°

Печива дістати через 15 хвилин і викласти на тарілку. За бажанням можна прикрасити печиво глазур’ю. Приємного апетиту!