Шоколадна ковбаса – ПП рецепт

Шоколадна ковбаса.ПП рецепт)))

Інгредієнти

Молоко – 200 мл
Какао без цукру – 20 г
Печиво зоологічне – 80-100 г
Горіхи – за бажанням
Мед – за смаком
Сіль – щіпка
Арахісова паста або вершкове масло – кількість необхідне для загущення

Як приготувати Шоколадна ковбаса – ПП рецепт

Чи Любите ви ковбасу? А якщо вона буде ще і шоколадна! Та ще й правильна) В дитинстві мама мені постійно готувала цю смакоту і ,звичайно,любов до ласощів не пройшла до цих пір,але перейшовши на правильне харчування,я стала замислюватися про рецепті правильна шоколадної ковбаски.Рецепт придуманий,протестований і готовий піти на кухню!

Покроковий рецепт

Ставимо маленьку каструльку на вогонь

Вливаємо в каструлю молоко і помішуємо

Поступово додаємо какао і помішуємо

Варимо до невеликого загущення

Даємо суміші отсыть і додаємо мед

Додаємо арахісову пасту або масло

Подрібнюємо печиво і горіхи на шматочки різного розміру

Додаємо печиво і горіхи в суміш,перемішуємо,робимо суміш максимально густий

Викладаємо отриману суміш на харчову плівку,загортаємо в неї і формуємо ковбасу

Став у морозильну камеру,через деякий час дістаємо і формуємо остаточну форму

Йдіть назад у морозилку мінімум на 3 години.

Дивіться також:  Млинцевий торт зі згущеним молоком і горішками