Індійські цукерки Бурфи

Індійські цукерки Бурфи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування бурфи займає мінімальну кількість часу і не вимагають особливих навичок. До того ж інгредієнти доступні для всіх і навіть корисні.

Інгредієнти

Вершкове масло – 200 г
Цукрова пудра – 75 г
Сухе молоко – 100 г
Кунжут – 50 г
Волоські горіхи нечищене – 70 г

Як приготувати Індійські цукерки Бурфи

Бурфи родом з Індії. Це молочна солодкість, яку можна легко зробити з сухого молока в домашніх умовах. Вийде цікава на смак помадка зручної форми. З кавою ці маленькі сладенькие кубики поєднуються просто чарівно.

Покроковий рецепт

Вершкове масло (200 грам) ставимо на повільний вогонь і розтоплюємо до рідкого стану.

Не знімаючи з вогню, маленькими порціями висипаємо в розтоплене масло 75 грам цукрової пудри. Добре перемішуємо. Продовжуючи помішувати суміш, чекаємо коли вона закипить. Це буде видно по міхурам зверху.


Додаємо 50 грам подрібненої кунжуту (можна робити це в блендері) і 70 грам не сильно дрібно подрібнених не смажених волоських горіхів. І знову все добре перемішуємо.

Тепер черга сухого молока. 100 грамів цього продукту висипаємо в киплячу суміш і добре все розмішуємо, прибираючи undissolved грудочки.

Виливаємо все в силіконову форму і ставимо в холодильник, мінімум на одну годину. Суміш загусне і її легко можна буде дістати з форми і розрізати.

Далі дістаємо нашу остиглу і загуслу солодкість з гнучкою силіконової форми і розрізаємо на великі кубики. Складаємо в зручну посуд і щільно закриваємо її.

Зберігати наші бурфи потрібно в холодильнику, а ось є краще запиваючи кавою 🙂