Вершкове масло (200 грам) ставимо на повільний вогонь і розтоплюємо до рідкого стану.
Не знімаючи з вогню, маленькими порціями висипаємо в розтоплене масло 75 грам цукрової пудри. Добре перемішуємо. Продовжуючи помішувати суміш, чекаємо коли вона закипить. Це буде видно по міхурам зверху.
Додаємо 50 грам подрібненої кунжуту (можна робити це в блендері) і 70 грам не сильно дрібно подрібнених не смажених волоських горіхів. І знову все добре перемішуємо.
Тепер черга сухого молока. 100 грамів цього продукту висипаємо в киплячу суміш і добре все розмішуємо, прибираючи undissolved грудочки.
Виливаємо все в силіконову форму і ставимо в холодильник, мінімум на одну годину. Суміш загусне і її легко можна буде дістати з форми і розрізати.
Далі дістаємо нашу остиглу і загуслу солодкість з гнучкою силіконової форми і розрізаємо на великі кубики. Складаємо в зручну посуд і щільно закриваємо її.
Зберігати наші бурфи потрібно в холодильнику, а ось є краще запиваючи кавою 🙂