Шоколадна ковбаса – ПП рецепт

Шоколадна ковбаса – ПП рецепт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ставимо маленьку каструльку на вогонь

Вливаємо в каструлю молоко і помішуємо

Поступово додаємо какао і помішуємо

Варимо до невеликого загущення

Даємо суміші отсыть і додаємо мед

Додаємо арахісову пасту або масло

Подрібнюємо печиво і горіхи на шматочки різного розміру

Додаємо печиво і горіхи в суміш,перемішуємо,робимо суміш максимально густий

Викладаємо отриману суміш на харчову плівку,загортаємо в неї і формуємо ковбасу

Став у морозильну камеру,через деякий час дістаємо і формуємо остаточну форму

Йдіть назад у морозилку мінімум на 3 години.