Десерт – вишня в шоколаді

Десерт – вишня в шоколаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Красива і смачна солодка закуска!

Інгредієнти

черешня або вишня свіжа – 200 грам
шоколад білий – 80-100 грам
кондитерська посипання або кольоровий цукор – жменя

Як приготувати Десерт – вишня в шоколаді

Вишня в шоколаді – смачний десерт здатний прикрасити будь-дитячий або новорічне свято!

Покроковий рецепт

Отже, нам необхідна ягода з гілочками. Вишні або черешні промити, обсушити на паперовому рушнику.

На водяній бані розтопити білий шоколад, наламавши його попередньо шматочками.

Підготуємо присипку або кольоровий цукор (це більше личить для прикраси, тижня для смаку).

Поки шоколад гарячий і рідкий, занурюємо кожну вишеньку в шоколад. Потім тут же занурюємо в присипку.

Подаємо до столу остившім. Дуже красиво і смачно!