Шоколадна халва з насінням і висівками

Шоколадна халва з насінням і висівками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Шоколадна халва з насінням і висівками

М’які і дуже ніжну халву можна приготувати з шоколадного соусу або розтопленого шоколаду, насіння, висівок.

Інгредієнти:

– темні родзинки без кісточок (120 г);

– гіркий шоколад (96 м);

– висівки пшеничні (36 р);

– очищені насіння соняшникове (160 г).

Всуху обсмажити на сковорідці соняшникове насіння, пересипати в миску, додати необхідну кількість висівок, інгредієнти подрібнити блендером.

Добре промити родзинки, пересипати його в миску, залити гарячою кип’яченою водою, накрити кришкою і відставити на вісім хвилин.

По закінченні вищевказаного часу віджати родзинки, перекласти його в посуд з подрібненим насінням і висівками, додати розтоплений шоколад.

Добре збити блендером інгредієнти, після цього перекласти приготовану шоколадну суміш на невелике деко, застелене папером, рівномірно розподілити її.

Відправити лист з шоколадною халвою в холодильну камеру і залишити на чотири години, потім нарізати застигле ласощі невеликими порційними шматочками, перекласти на блюдо і подавати до чаю. Шоколадну халву можна зберігати у холодильній камері приблизно півтора тижні.