Особливий смак печива залежить від меду і його кількості в тесті. Домочадці будуть задоволені таким домашнім солодощів.
Інгредієнти
Масло вершкове – 125 г | |
Мед – 3 ч. л. | |
Цукор – 1 склянка | |
Сода – 1 ч. л. не гасити оцтом! | |
Яйце – 1 шт | |
Борошно просеянная – 3 склянки скільки візьме тісто |
Смачне медове печиво на швидку руку. Прості інгредієнти, що зазвичай є під рукою.
Покроковий рецепт
Розтоплюємо вершкове масло, з’єднайте з цукром і медом. Заважаємо на водяній бані (поки не розтане цукор).
Додати соду, продовжувати помішувати на маленькому вогні, поки маса не побіліє. Знімаємо з вогню. Як охолоне – додаємо 1 яйце.
Поступово додаємо борошно, замішуємо тісто. Не повинно липнути до рук.
Розкачуємо тісто, можна просто порізати на ромбики і проколоти виделкою. Якщо є формочки для печива (або склянкою), робимо заготовки
Печемо на середньому вогні хвилин 10 (дивлячись яка духовка). Дістаємо печиво, остуджуємо. Приємного апетиту!