Домашнє печиво з цільнозернових борошна

Домашнє печиво з цільнозернових борошна – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування колобків абсолютно легке , приємне і економне заняття. Ці печінки зможе приготувати навіть мій 11-річний син ( перевірено не один раз на практиці ).

Інгредієнти

Вершкове масло – 100 г
Цукор – 120 г
Яйце – 1 шт
Сода – 0,5 ч. л. (погашена оцтом)
Кунжут – 3 ч. л.
Борошно цільнозернові – 200 г
Цукрова пудра – 5-10 г (для присипки)
Жир або масло – 5 г (для змащування листа)

Як приготувати Домашнє печиво з цільнозернових борошна

Веселі та корисні колобочкі з цільнозерновий борошна відмінно підходять до гарячого чаю. Це– улюблене блюдо моєї мами. Вона давно відмовилася від звичайної борошна, але від солодощів утриматися не може. І добре! Адже виявляється, солодощі можуть приносити не тільки задоволення, а й користь.

Покроковий рецепт

Розм’якшуємо в теплі 100 г олії і додаємо 120 г цукрового піску.

Туди ж б’ємо 1 яйце. Погашаємо половинку ложки соди оцтом і вливаємо теж в нашу суміш.

Интенсивненько перемішуємо і засипаємо кунжут ( близько 3 ч. л. ).

Залишилося тільки всипати 200 г нашої корисної борошна і добре перемішати виделкою. Всі. Відправляємо на 1 годину на полицю вашого холодильника, що б інгрідієнти подружилися.

Дістаємо і катаємо кульки (це краще вийде вологими руками ). Робимо їх веселими ). Викладаємо на злегка змащений розтопленим жиром деко. Завантажуємо в «піч» на 10 хв. при температурі 185 С°.

Припудрюємо колобків )

Робимо гарячий чай і насолоджуємося солодким життям з користю 😉