Домашнє полуничне вино

Домашнє полуничне вино – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Видаліть з ягід всі плодоніжки. Ретельно промийте полуницю, а потім обсушити за допомогою паперового рушника. Подрібніть сировину в блендері, або перемніть разом з цукром. Тепер полуницю необхідно перекласти в скляну посудину. Після цієї маніпуляції додайте в сусло воду, обов’язково заздалегідь прокип’ятіть її. Залиште напій в теплому місці приблизно на 5 діб.

Зніміть піну з ємності і процідіть молоде вино. Тепер влийте туди горілку. Всю рідину треба ретельно перемішати. Після цього вино з полуниці відправляють в пляшки. Насолодитися прекрасним напоєм ви зможете вже через 2 дні.