Домашнє желе з йогурту

Домашнє желе з йогурту – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


У склянці з водою розвести желатин і залишити постояти хвилин 30-40.

Коли желатин набубнявіє, на плиті розчинити його до рідкого стану, але обов’язково стежити, щоб він не закипів. Потім злегка остудити і акуратно влити тоненькою цівкою в йогурт, постійно швидко помішуючи, щоб йогурт не згорнувся.
Після чого можна розлити масу по формах і відправити їх в холодильник хоча б на годину. Але схоплюється все дуже швидко і цей рецепт неможливо зіпсувати.
Ось і все, желе практично готове. За бажанням я завжди додаю різні фрукти або сухофрукти.


Також можна додавати горіхи. Сьогодні у мене з добавок була курага. Перед тим, як додавати фрукти в желе, потрібно дати йому злегка схопитися, інакше вони потонуть і краси просто не буде видно.

Всім приємного апетиту!