Сьогодні пропоную зробити листковий торт з печивом і кремом із згущеного молока. Примітний тим, що його не треба випікати.
Інгредієнти
вершковий сир – 450 грам | |
міцна кава – 300 мл | |
бісквітне печиво – 30 штук, або 80 грам | |
густі вершки – 480 мл | |
загущувач для вершків – 2 упаковки | |
згущене молоко – 200 грам | |
лікер – три чайні ложки | |
какао – порошок – для прикраси | |
пудру цукру – 4 столові ложки |
Сьогодні пропоную зробити листковий торт з печивом і кремом із згущеного молока. Примітний тим, що його не треба випікати.
Покроковий рецепт
У зварений міцну каву додати цукор, перемішати і остудити до кімнатної температури.
Збити суміш вершків і цукрової пудри, ванілін. До густоти сметани.
З’єднати згущене молоко і вершковий сир, перемішати.
Додати вершки і перемішати, щоб вийшла однорідна маса. Підсипати дві упаковки загусник вершків і ще раз перешкодити. При бажанні готовий крем можна додати вершкового лікеру.
На дні прямокутної форми розподілити крем. Помістити на кілька хвилин печиво в солодкий зварений кави. Розкласти по формі в один шар. Намастити кремом. Чергувати крем і печиво, поки не закінчаться інгредієнти.
Залишається покрити верх тортика з печива порошком какао. Сипати потрібно через сито, щоб не було грудок. Поставити торт без випічки на холод на шість годин. При подачі нарізати порційними шматочками.