Бісквітний торт. Трохи борошна і яєць, і у нас в арсеналі прекрасна основа для торта, залишається додати крем і ягідки
Інгредієнти
Для бісквітного тіста: | |
Яйця – 6 шт. яйця повинні бути великі, категорії С1 | |
Борошно – 180 р. або 6 ст. л . з невеликою гіркою | |
Цукор – 150 р. можна додати менше, справа смаку | |
Розпушувач – 1 ч. л. без гірки | |
Для крему: | |
Вершки – 33% і більше | |
Цукрова пудра – 70-100 р. за смаком | |
Просочення: | |
Вода – 6 ст. л. | |
Цукор – 4 ст. л . |
Як приготувати Бісквітний торт з кремом і вишнями
Сторінка: 1 2