Бісквітний торт з кремом і вишнями

Бісквітний торт з кремом і вишнями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бісквітний торт. Трохи борошна і яєць, і у нас в арсеналі прекрасна основа для торта, залишається додати крем і ягідки

Інгредієнти

Для бісквітного тіста:
Яйця – 6 шт. яйця повинні бути великі, категорії С1
Борошно – 180 р. або 6 ст. л . з невеликою гіркою
Цукор – 150 р. можна додати менше, справа смаку
Розпушувач – 1 ч. л. без гірки
Для крему:
Вершки – 33% і більше
Цукрова пудра – 70-100 р. за смаком
Просочення:
Вода – 6 ст. л.
Цукор – 4 ст. л .

Як приготувати Бісквітний торт з кремом і вишнями