Напевно, ви хоч раз замислювалися, як приготувати тонку піцу, таку як падають у піцерії. Якщо ви позитивно відповіли на це питання, тоді цей рецепт для вас!
Покроковий рецепт
Для замісу тіста використовуємо досить велику миску, в ній нам буде зручно перемішувати всі необхідні інгредієнти для тіста. В нашу ємність виливаємо воду з газом. Насипаємо дріжджі.
Додамо сіль і цукор. І ретельно перемішуємо, щоб не залишилося грудок.
Потім додамо половину склянки рослинного масла. Використовувати можна як рафінованої, так і нерафінованої. Вливаємо поступово, і відразу ж перемішуємо.
Тепер залишилося відміряти і насипати в нашу суміш борошно. Додаємо поступово, по склянці, і розмішуємо. Якщо ви помістили в ємність вже чотири з половиною склянки, і тісто все ще відносно рідке, додати пів склянки борошна. Тепер замішуємо тісто руками.
Тісто готове. Поміщаємо його в холодильник на 12 годин. Виймаємо. Розкачуємо і викладаємо на змащене олією деко. Начинку вибираємо за смаком. У мене сьогодні це курка, гриби, цибулю, болгарський перець і сир. Відправляємо деко в духовку і чекаємо.
Тепер кличемо всіх до столу. Всім приємного апетиту!