Двоколірний гаспачо

Двоколірний гаспачо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Помідори, цибулю (половина головки), часник (1 зубчик), хліб крупно порізати. Подрібнити в блендері.

Огірки очистити від шкірки, нарізати кружальцями. Цибуля (друга половина головки), часник (1 зубчик), зелень, листя салату, хліб крупно порізати. Подрібнити в блендері (окремо від червоного).

Вийшло червоне і зелене пюре. Вилити в дві однакові за обсягом мисочки . В обидві миски додати лимонний сік. В зелений гаспачо ще додати цукор. Обидва пюре посолити.

З двох рук акуратно і одночасно вилити в тарілку червоний і зелений гаспачо. Поперчити, прикрасити петрушкою. Насолоджуйтесь!