Подавати таку рибку можна з будь-яким гарніром – будь то картопляне пюре, рис або гречка!
Інгредієнти
Філе минтая – 700 грам | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Помідори – 2 шт | |
Перець – 1 шт | |
Сметана – 3 столові ложки |
Припаде до смаку всім любителям минтая, т. к. риба сама по собі смачне і корисне блюдо! Минтай виходить ніжний і просто тане в роті! Також цей рецепт підійде, якщо потрібно швидко приготувати щось на вечерю.
Покроковий рецепт
Готуємо інгредієнти: моєму овочі, очищаємо цибулю та моркву. Рибку розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.
Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю рослинного масла. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо обсмажуватися до золотистої скоринки. Трьом моркву на крупній тертці і додаємо до цибулі.
Помідори нарізаємо кубиками і відправляємо до цибулі і моркви.
Перець очищаємо і також нарізаємо кубиками, додаємо до овочів. Солимо, додаємо улюблені спеції і сметану, все перемішуємо. Додаємо трохи води і ставимо на середній вогонь тушкуватися хвилин на 10.
Філе рибки солимо з кожної сторони і додаємо спеції ( я використовувала лимонну приправу для риби ). Половину овочевої засмажки викладаємо на окрему тарілку, а саму рибку на решту зажарку в сковороді. На філе викладаємо частину овочів, додаємо трохи води і тушкуємо 20-25 хвилин, періодично додаючи воду.
Як рибка буде готова, посипаємо її зеленню і подаємо гарячою. Приємного апетиту!