Гарбуз запечений з часником в духовці

Гарбуз запечений з часником в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз вимити , часник почистити.


Гарбуз ріжемо, чистимо,часник дрібно нарізаємо.

Гарбуз ріжемо на невеликі шматочки ,змащуємо рослинним маслом з усіх сторін і викладаємо у форму для запікання, змащену теж рослинним маслом.

Зверху на шматочки гарбуза викладаємо часник, потім потрібно посолити і поперчити. І відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин.

Через 40 хвилин виймаємо з духовки, пробуємо проколоти кінчиком ножа, якщо м’яка готова. Можна їсти і гарячої і холодної.