В приготуванні немає нічого складного, тому з ним впораються навіть початківці хазяєчки!
Інгредієнти
Гарбуз – 0,5 кг | |
Яйце – 1 шт. | |
Борошно – 150 гр. | |
Цукор – 3 столові ложки | |
Кориця – 1/2 чайної ложки | |
Сіль – щіпка |
Як приготувати Гарбузові оладки з корицею
Пропоную вашій увазі незвичайні оладки з гарбуза з корицею. Саме кориця надає їм незвичайний смак і аромат. Підійдуть як на сніданок, так і на вечерю.
Покроковий рецепт
Натираємо гарбуз на дрібну тертку.
Змішуємо яйце, цукор, сіль, корицю і з’єднуємо з натертою гарбузом. Потім додаємо борошно. Ось і вийшло наше “тісто для оладок. ПО консистенції як густа сметана.
Розігріваємо сковорідку і за допомогою столової ложки викладаємо наші оладки. Смажимо до золотистої скоринки.
Готові оладки їмо зі сметаною або улюбленим варенням. Приємного апетиту!