Гарбузові оладки з корицею

Гарбузові оладки з корицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В приготуванні немає нічого складного, тому з ним впораються навіть початківці хазяєчки!

Інгредієнти

Гарбуз – 0,5 кг
Яйце – 1 шт.
Борошно – 150 гр.
Цукор – 3 столові ложки
Кориця – 1/2 чайної ложки
Сіль – щіпка

Як приготувати Гарбузові оладки з корицею

Пропоную вашій увазі незвичайні оладки з гарбуза з корицею. Саме кориця надає їм незвичайний смак і аромат. Підійдуть як на сніданок, так і на вечерю.

Покроковий рецепт

Натираємо гарбуз на дрібну тертку.

Змішуємо яйце, цукор, сіль, корицю і з’єднуємо з натертою гарбузом. Потім додаємо борошно. Ось і вийшло наше “тісто для оладок. ПО консистенції як густа сметана.


Розігріваємо сковорідку і за допомогою столової ложки викладаємо наші оладки. Смажимо до золотистої скоринки.

Готові оладки їмо зі сметаною або улюбленим варенням. Приємного апетиту!