Урізноманітніть ранковий перекус поживними та смачними бутербродами, які готуються в мікрохвильовці. Таке закусочне блюдо і готувати просто, та інгредієнти для нього потрібні ті, що «завжди під рукою»
Інгредієнти
Хліб – 4-6 скибочок | |
Майонез – 3 ст. ложки | |
Ковбаса копчена – 70 гр | |
Огірок солоний – 1 штука | |
Сир – 50 г |
Пропонуємо вам простий рецепт гарячих бутербродів, які готуються за допомогою такої кухонної техніки як мікрохвильова піч. Використовувати для основи бутербродів можна будь хліб або батон. Краще якщо це буде вже нарізний хліб. Формувати на них бутерброди набагато зручніше. М’який хліб при нарізці буде сильно кришитися, залиште його як доповнення для інших страв. А начинка для наших гарячих бутербродів з ковбасою, солоного (або маринованого) огірка. Начинка «ховається» під сирною скоринкою. Рецепт гарячих бутербродів в мікрохвильовці є базовим, його можна змінювати і доповнювати іншими інгредієнтами. Наприклад, замість солоного огірочка можна взяти свіжий помідор.
Покроковий рецепт
Отже, беремо потрібну кількість хлібних скибочок. Перекладаємо скибочки на тарілку, яку можна використовувати в мікрохвильовій печі.
На кожен хлібний скибочку викладаємо по чайній ложечці будь-якого вашого улюбленого майонезу. Розмазуємо майонез по всій поверхні хлібного шматочка.
Першим шаром викладемо на змащені скибочки ковбаси. Нарізаємо ковбаску у формі півкілець або кілець. В рецепті у нас використовується копчена ковбаса. Якщо така відсутня, замініть її на будь-який інший: сирокопченої, вареної, сервелатом.
Солоний огірочок (або маринований) нарізаємо тонкими кільцями. Укладаємо нарізку з огірка поверх ковбасного шару.
Сир твердих сортів подрібнюємо за допомогою маленької терки. Присипаємо ковбасний і огірковий шари натертим сиром.
Формуємо таким чином інші бутерброди. Відправляємо наші підготовлені бутерброди в мікрохвильовку. При високій потужності запікаємо бутерброди 1,5-2 хвилинки.
Ситні гарячі бутерброди з ковбасою, огірком і сиром у мікрохвильовці готові. Подаємо їх відразу на стіл. Приємного перекусу!