Гарячі бутерброди, запечена в духовці з беконом, помідорами і солоними огірками
Інгредієнти
Скибочки хліба – 4 шт. | |
Бекон – 100 гр. | |
Помідори – 4 шт. (маленькі) | |
Солоні огірки – 2 шт. | |
Твердий сир – 150 гр. |
Одне з найулюбленіших страв мого дитинства – це гарячі бутерброди, запечені в духовці. Робили їх зазвичай з докторською ковбасою і сиром, оскільки не так багато продуктів було доступно.
Сьогодні пропоную сучасний і більш складний рецепт гарячих бутербродів – з беконом і овочами. Ну, звичайно ж, все під розплавленим сиром. Їх також можна запекти в духовці. Але для тих, хто цінує час, можна запікати в мікрохвильовій печі. Хліб виходить не таким хрустким, але зате бутерброди готові за 1 хвилину.
Покроковий рецепт
1. Огірки нарізати тонкими кільцями під кутом, щоб кільця були побільше. Покласти на шматки хліба.
2. Бекон також нарізати тонкими скибочками. Покласти зверху на огірки.
3. Помідори помити, обсушити і нарізати кільцями. Покласти на бекон.
4. Твердий сир нарізати тонкими скибочками і покласти зверху на помідори.
5. Запекти бутерброди в мікрохвильовій печі 1-2 хвилини.