З обсмажених печериць, сиру, часнику і житнього хліба можна приготувати дуже смачні бутерброди, які відмінно підійдуть для повсякденного меню
Інгредієнти
очищені часникові зубчики невеликі – дві штуки | |
шматочки житнього хліба – п’ять штук | |
свіжий кріп рубаний – 30 г | |
сир, краще, якщо твердий – 80 г | |
обсмажені шампіньйони – 120 г | |
цибуля ріпчаста – 1/2 головки за бажанням | |
масло – для смаження |
Іноді зовсім не буває часу для того, щоб добре поїсти. Але, все ж необхідно перекусити, по можливості ситно і якісно, швидко. Для цього пропонується такий ось рецепт бутербродів, який відповідає всім необхідним вимогам.
Покроковий рецепт
Процес приготування:
Підсушити на сухій сковороді шматочки хліба, після цього почистити часникові зубчики і з обох сторін натерти ними обсмажені хлібні шматочки.
Далі дрібно натерти твердий сир, викласти на них рівними порціями частину тертого сиру, зверху додати рубаний кріп.
Далі всі наявні хлібні шматочки кладуть шматочки обсмажених печериць. Печериці смажаться з дрібно нарізаною цибулею. Додати залишився тертий сир.
Після цього обсмажувати все бутерброди всуху з одного боку на слабкому вогні під кришкою приблизно три хвилини.
Ось за такий короткий термін готується це смачне блюдо, яке дозволить зекономити дорогоцінний час та все ж є доброю, а головне досить поживною закускою.