Необхідні інгредієнти…
Шинку порізати дрібними кубиками. Кріп промити, обсушити, дрібно порубати. Салат айсберг нашаткувати.
Салат Айсберг посолити, перемішати. Якщо ви використовуєте китайську капусту, потрібно злегка перетерти її з сіллю.
Додати в чашу з салатом порізану раніше шинку і кріп. Все поперчити. Заправити майонезом, перемішати. Начинку відкласти в сторону.
Один шматок хліба намазати вершковим маслом. По всій поверхні хліба викласти шматочки сиру. На розпеченій сковороді в невеликій кількості рослинного масла обсмажити хліб з сиром (на одній стороні). Сир трохи підтане, а хліб підрум’яниться. Другий шматочок хліба так само змастити вершковим маслом (сир не класти) і також обсмажити на сковороді до рум’яності.
На обсмажений хліб з сиром викласти начинку з шинки з салатом. Зверху накрити другим шматком хліба (без сиру).
Гарячий хліб розрізати по діагоналі, скріпити шпажкою. Подавати до столу тости з сиром і шинкою гарячими. Якщо бутерброди охололи можна їх підігріти в мікрохвильовій печі. Приємного апетиту!