Гарячі бутерброди з залишками мясного обіду

Гарячі бутерброди з залишками мясного обіду – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидкі гарячі бутерброди з залишками м’ясного обіду – цікава ідея для перекусу!

Інгредієнти

Скибочки хліба – 6 шт.
Свинячі битки смажені (фарш) – 5-6 шт.
Соус Манго-чилі – 60 мл
Сир твердий – 150 гр.

Як приготувати Гарячі бутерброди з залишками м’ясного обіду

Часто буває, що наготовишь занадто багато, і твої домочадці вже втомилися є одне і те ж. В таких випадках приходять на виручку кулінарна смекала і легкі рецепти, такі як ці бутерброди. Готуються вони дуже швидко, але зате вже не будуть схожі на класичні і всім знайомі бутерброди з ковбасою та сиром

Покроковий рецепт

1. Намазати хлібні тости соусом. У мене два варіанти (вирішив спробувати з яким буде краще) – соус манго – чилі покупної і домашній ткемалі з аличі, але ви можете брати абсолютно будь-який, який хочете.


2. Свинячі битки перекрутіть на фарш на м’ясорубці. Покласти зверху на соус.

3. Сир натріть на крупній тертці і посипте зверху на фарш.

4. Запечіть в мікрохвильовці 3-4 хвилини в залежності від потужності.