Бутерброди в духовці

Мабуть, рецепт не дуже складний, але вимагає достатньо часу.

Інгредієнти

Сосиски – 2 штуки
Сир – 50 г
Майонез – 2 ст. л.
Кетчуп – 2 ст. л.
Батон – 7 скибочок
Яйце – 1 штука
Помідор – 1 штука

Як приготувати Бутерброди в духовці

Мені, наприклад, вже набридли звичайні бутерброди з ковбасою та сиром, тому я не лінуюся і роблю інші смачні бутерброди в духовці.

Покроковий рецепт

Для початку на тертці натріть дві сосиски, покладіть їх в яку-небудь ємність. Іноді я очищаю сосиски від верхнього шару, тому що він здається твердоватым і навіть має якийсь гіркуватий смак.

Далі натріть на тій же тертці 50 г сиру і помістіть в ту ж миску/тарілку, що і сосиски. Бажано, щоб кількість сосисок було приблизно дорівнює кількості сиру.


Візьміть одне куряче яйце і, розбивши його, вилийте до сосисок і сиру. Яйце не тільки додасть смак, але і буде «клеєм», що з’єднує інгредієнти між собою.


В ту ж ємність додайте 2 столові ложки майонезу і кетчупу, потім ретельно перемішайте.



За бажанням поріжте помідор на шматочки і додайте до решти інгредієнтів. Наявність цього овоча в бутербродах робить їх смак пікантний, цікавим і незвичайним.

Ще раз ретельно перемішайте всі інгредієнти.

За моїми розрахунками вам варто взяти приблизно 7 шматочків білого хліба.


Акуратно нанесіть суміш на білий хліб і розріжте його на дві половинки, щоб бутерброди приготувалися швидше. Закінчивши з нанесенням, покладіть бутерброди на деко, попередньо змащений маслом, і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів.

Бутерброди будуть готуватися 15-20 хвилин в залежності від потужності вашої духовки. Час від часу перевіряйте, щоб нічого не підгоріло!
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Сендвічі з яйцем, капустою і сиром