Бутерброди зі шпротами

Бутерброди зі шпротами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти для бутербродів досить прості, і думаю, що завжди знайдуться в будь-якому холодильнику.

Інгредієнти

шпроти – 1 банка
багет – 1 шт
часник – 1-2 великих зубчики
майонез – 2 ст ложки
соняшникова олія – 6-7 ст. ложок для обжарювання скибочки багета

Як приготувати Бутерброди зі шпротами

Рецепт звичайно не новий, і далеко не оригінальний, але все ж.. Можливо допоможе недосвідченим господаркам урізноманітнити меню, або нагадає профі-хазяєчкам, що є і така швидка і смачна закуска.

Покроковий рецепт

Готуємо всі необхідні інгредієнти

Багет ріжемо скибочками ( я використовую для нарізки слайсер)

Обсмажуємо багет на соняшниковій олії на сковорідці до хрусткої скоринки.

Чистимо часник. Знімаємо шматочки багета зі сковорідки і гарячими натираємо часником.

Далі на кожен шматочок багета наносимо майонез тоненькою сіточкою і розмазуємо.

Викладаємо готові шматочки багета на тарілку, на кожен шматочок – шпроти (кількість за смаком).