Глінтвейн

Глінтвейн – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати ароматний глінтвейн? Напій користується популярністю по всьому світу, адже в ньому гармонійне поєднання алкоголю та запашних спецій, затишку і зігріваючого післясмаку.

Інгредієнти

Червоне вино – 1 л
Апельсин – 1-2 шт.
Лимон – 1 шт.
Спеції (гвоздика, імбир, кориця, чорний перець) – за смаком

Як приготувати Глінтвейн

Глінтвейн – відмінне додаток затишних осінніх вечорів. Пряний напій на основі червоного вина зігріє і тіло, і душу, а також наповнить будинок спокусливими ароматами, гармонійно впишеться в концепцію романтичного побачення або дружніх посиденьок.

Покроковий рецепт


Підготуйте цитрусові, наріжте апельсини і лимон щільними кружечками, скибочками.

Нагрівайте червоне вино на повільному вогні, додайте фрукти, не доводьте до кипіння.

Додайте до алкогольного напою купу запашних спецій, ретельно перемішайте.