Глінтвейн в мультиварці

Глінтвейн в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Глінтвейн – традиційний святковий напій у країнах Європи. Дуже популярний в Австрії, Німеччині, Чехії, Швейцарії. Ідеально підходить для вечірок!

Інгредієнти

червоного вина – 750 мл (1 пляшка)
яблучного сидру – 2 чашки
меду – 1/4 склянки
цедра і сік апельсина – 1 апельсин
гвоздик – цілих 5
кардамону – 4 зелених стручка
кориці – 2 палички
аніс – 1
бренді – 1/4 склянки
апельсинові часточки – для прикраси
палички кориці, аніс – для прикраси

Як приготувати Глінтвейн в мультиварці