Глінтвейн в мультиварці

Глінтвейн в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У каструлю влийте вино, сидр, мед, додайте цедру апельсина і апельсиновий сік. Поставте на плиту на повільний вогонь. Об’ємом каструлі повинен бути не менше 3 літри. Перемішати, щоб усе об’єднати.

Додайте гвоздику, кардамон, корицю і зірчастий аніс. Готуйте на повільному вогні від 30 хвилин до 1 години, в залежності від вашої мультиварки. Тепер додайте 1/4 склянки бренді.

Розлити глінтвейн в гуртки і подавати, прикрасивши часточкою апельсина і паличкою кориці. Щоб вино залишалося теплим, залиште мультиварку в режимі «Підігріву». Якщо ваша мультиварка не має теплого режиму, перемикайтеся між «Низьким» і «Викл.».

Примітки до рецептом
Щоб приготувати цей рецепт на плиті: так само варіть вино, яблучний сидр, цедру апельсина і сік, а також спеції у великій каструлі або в духовій шафі протягом 30 хвилин на повільному вогні, замість того, щоб нагрівати в мультиварці. Не дозволяйте провину закипіти. Потім додайте бренді і подавайте до столу.