Горбуша смажена

Горбуша смажена – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, рибка – горбуша у нас підготовлена до подальших кулінарних дій. Перекладаємо горбушу на обробну дошку і нарізаємо шматочками товщиною приблизно 2,5 см

Рибні шматочки слід на своє уподобання посолити і додати ще спеціальну приправу для приготування рибних страв. Якщо така приправа на момент реалізації рецепта відсутня, то можна скористатися меленим перцем, наприклад.

На тарілку пересипаємо пшеничне борошно. Повністю обвалюємо шматочки горбуші в борошні.

На сковороді підігріваємо олію. Перекладаємо шматочки горбуші смажитися на сковороду. На сковороді горбушу підсмажуємо з кожного боку до повної готовності.

Апетитна смажена горбуша готова до подачі на стіл. До блюда з червоної риби можна запропонувати картопляний гарнір. Приємного всім апетиту!