Для приготування страви вам знадобиться:зелений свіжий горох – 200 грам;коріандр;базилік зелений;вершкове масло;вершки або молоко;тости/грінки/хлібці.
Покроковий рецепт
1. Свіжий зелений горох злегка відваріть (не більше трьох хвилин на вогні).
2. Викладіть його в чашу для блендера і збийте в пюре.
3. Базилік промийте і дрібно нарубаєте. Додайте в пюре і добре збийте знову.
4. Розімніть масло і додайте в масу. Приправте пасту коріандром. Добре збийте, поступово підливаючи вершки. Кількість вершків додавайте скільки вам потрібно, в залежності від бажаної консистенції. (Якщо ви дотримуєтеся дієтичного харчування, можна замінити на вершки молоко).
5. Готову пасту викладіть в чашу. Подавайте як намазування до грінок або хлібцям.