Шампіньйони мариновані Лакомка

Мариновані шампіньйони “Лакомка” виходять дуже смачними і соковитими.

Інгредієнти

печериці – 500 грам
лавровий лист – 3 штуки
часник – 3-4 зубчики
перець горошком – 5 штук
сіль – 1 чайна ложка
цукор – 2 чайні ложки
оцет – 60 грам
масло рослинне – 120 грам

Як приготувати Шампіньйони мариновані “Лакомка”

Печериці-це найпоширеніші гриби в світі, використані в кухнях багатьох народів. З цих грибів можна приготувати різні страви, вони тільки зроблять страву набагато смачніше. Печериці можна і маринувати.

Ні для кого не секрет, що домашні мариновані грибочки печериці набагато смачніше куплених в магазині. Мариновані печериці куплені в магазині не підійдуть кожному за смаком,так як дуже кислі. Цей рецепт дозволяє зробити печериці на власний смак, при тому можна використовувати їх в салати,а також їсти цілком. Виходять дуже смачними і соковитими.

Покроковий рецепт

Гриби очистити

У каструлі приготувати маринад і варити в ньому гриби 5-10 хвилин,поки не стануть м’якими.

Приготувати Маринад з вище зазначених інгредієнтів,не додавати ніякої води!!

Грибочки перекласти в іншу посудину,щоб охололи, і відправити в холодильник на 4 години.

Подавати до столу!

Дивіться також:  Язик яловичий відварний