Лобіо з червоної квасолі з аджикою

Лобіо з червоної квасолі з аджикою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Апетитне лобіо з червоної квасолі з аджикою підійде для любителів гостренького

Інгредієнти

сушений мелений перець гострий – 20 г
чабер сушений подрібнений – 20 г
червона квасоля сушена – 600 г
дезодорована олія соняшникова – 40 мл
свіжа петрушка рубана – 60 г
невеликі зубці часнику очищені – чотири штуки
лавровий лист – дві штуки
аджика – 20 г
тонкомолота сіль морська – за смаком
м’яке масло вершкове розм’якшене – 130 г
цибуля біла – дві штуки
коріандр сушений подрібнений – 230 г

Як приготувати Лобіо з червоної квасолі з аджикою