Язик яловичий відварний

Язик яловичий відварний – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже простий у приготуванні.

Інгредієнти

Язик яловичий – 1 шт. (2,5 кг)
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Гвоздика – 3 бутончики
Лавровий лист – 2-3 листочка
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Як приготувати Язик яловичий відварний

Дуже ніжне і дієтичне блюдо. Підходить практично до будь-якого гарніру.

Покроковий рецепт


Підготувати всі інгредієнти. Перед варінням мова промити холодною водою.

Поставити варити на півтори години, потім злити воду і промити мову. Поставити варити ще на півтори години з підготовленими овочами. Додати сіль і спеції.

З готового мови зняти шкіру. Вона легко знімається з добре звареного мови.

Порізати на порції і подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!