Гостра квасоля з яловичим фаршем

Гостра квасоля з яловичим фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дрібно ріжемо 2 цибулини, обсмажуємо на рослинній олії до появи золотистої скоринки. До репчатому цибулі додаємо терту моркву.

До обсмажених овочів додаємо 400 грамів яловичого фаршу, обсмажуємо з усіх боків, подрібнюємо лопаткою, не допускаючи утворення грудочок. Залишаємо фарш тушкуватися 10-15 хвилин, при необхідності додати води.

До смаженій з овочами фаршу додаємо червону квасолю з банки, перемішуємо і залишаємо тушкуватися разом ще 10 хвилин. Рідину з-під квасолі краще злити в миску.

У страву краще додати кукурудзу, так воно буде ще цікавіше. Я не додаю, так як на неї у мене алергічна реакція. З кукурудзою тушкуємо страву ще пару хвилин, добре перемішуючи.

Останнім кроком буде додати томатної пасти, аджики. Томатної пасти знадобиться 4-5 ложок. Аджика по смаку: любителям гострого раджу додавати 2-3 ложки гострої аджики. Тим, хто не віддає перевагу гостре вистачить 1. Перемішуємо, додаємо сіль, перець, спеції за смаком, орієнтуючись на свої уподобання. Знімаємо страву з вогню і подаємо, як повноцінне друге блюдо. Приємного апетиту!