Гострий млинці з кимчи, овочами і сиром на швидку руку.
Інгредієнти
Кімчі нарізаний (квашена капуста пекінська) – 1/2 ст. | |
Розсіл від кімчі – 50 мл | |
Борошно – 3/4 ст. | |
Крохмаль – 1 ст. л. | |
Цукор – 1/2 ч. л. | |
Сіль – 1/3 ч. л. | |
Цибуля невеликі головки – 1,5 шт. | |
Цибуля невеликі головки – 1/2 шт. | |
Сосиска – 1 шт. | |
Сир тертий – 20 г | |
Цибуля зелена пір’я – 3 шт. | |
Вода – 60 мл |
Хрусткі, гострі млинці. За основу взято рецепт з корейської кухні і трохи доповнено. Ситні млинці чудово підійдуть до сніданку або перекусу. Готуються вони швидко, а набір продуктів для страви досить простий.
Покроковий рецепт
Змішати борошно і крохмаль
Всипати сіль з цукром суміш ще раз перемішати.
Всипати сир.
Ріпчасту цибулю подрібнити блендером і викласти в борошняну суміш.
Сосиску також подрібнити в блендері і викласти до цибулі.
Болгарський перець дрібно нарізати і покласти до суміші разом з порубаним зеленою цибулею.
Кімчі нарізати локшиною і подрібнити на невеликі шматочки, покласти до борошні разом з розсолом
Влити воду і вимісити тісто. Воно має бути густим, але не крутим.
Обсмажувати на сковороді на маслі з двох сторін до темно-золотистого кольору.
Викласти на паперову серветку.