Гострий млинці з кимчи, овочами і сиром на швидку руку.

Інгредієнти
| Кімчі нарізаний (квашена капуста пекінська) – 1/2 ст. | |
| Розсіл від кімчі – 50 мл | |
| Борошно – 3/4 ст. | |
| Крохмаль – 1 ст. л. | |
| Цукор – 1/2 ч. л. | |
| Сіль – 1/3 ч. л. | |
| Цибуля невеликі головки – 1,5 шт. | |
| Цибуля невеликі головки – 1/2 шт. | |
| Сосиска – 1 шт. | |
| Сир тертий – 20 г | |
| Цибуля зелена пір’я – 3 шт. | |
| Вода – 60 мл | 
Хрусткі, гострі млинці. За основу взято рецепт з корейської кухні і трохи доповнено. Ситні млинці чудово підійдуть до сніданку або перекусу. Готуються вони швидко, а набір продуктів для страви досить простий.
Покроковий рецепт

Змішати борошно і крохмаль

Всипати сіль з цукром суміш ще раз перемішати.

Всипати сир.

Ріпчасту цибулю подрібнити блендером і викласти в борошняну суміш.

Сосиску також подрібнити в блендері і викласти до цибулі.

Болгарський перець дрібно нарізати і покласти до суміші разом з порубаним зеленою цибулею.

Кімчі нарізати локшиною і подрібнити на невеликі шматочки, покласти до борошні разом з розсолом

Влити воду і вимісити тісто. Воно має бути густим, але не крутим.

Обсмажувати на сковороді на маслі з двох сторін до темно-золотистого кольору.

Викласти на паперову серветку.

 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            