Гострі млинці з кимчи (з капустою)

Гострі млинці з кимчи (з капустою) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гострий млинці з кимчи, овочами і сиром на швидку руку.

Інгредієнти

Кімчі нарізаний (квашена капуста пекінська) – 1/2 ст.
Розсіл від кімчі – 50 мл
Борошно – 3/4 ст.
Крохмаль – 1 ст. л.
Цукор – 1/2 ч. л.
Сіль – 1/3 ч. л.
Цибуля невеликі головки – 1,5 шт.
Цибуля невеликі головки – 1/2 шт.
Сосиска – 1 шт.
Сир тертий – 20 г
Цибуля зелена пір’я – 3 шт.
Вода – 60 мл

Як приготувати Гострі млинці з кимчи (з капустою)

Хрусткі, гострі млинці. За основу взято рецепт з корейської кухні і трохи доповнено. Ситні млинці чудово підійдуть до сніданку або перекусу. Готуються вони швидко, а набір продуктів для страви досить простий.

Покроковий рецепт

Змішати борошно і крохмаль

Всипати сіль з цукром суміш ще раз перемішати.

Всипати сир.

Ріпчасту цибулю подрібнити блендером і викласти в борошняну суміш.

Сосиску також подрібнити в блендері і викласти до цибулі.

Болгарський перець дрібно нарізати і покласти до суміші разом з порубаним зеленою цибулею.

Кімчі нарізати локшиною і подрібнити на невеликі шматочки, покласти до борошні разом з розсолом

Влити воду і вимісити тісто. Воно має бути густим, але не крутим.

Обсмажувати на сковороді на маслі з двох сторін до темно-золотистого кольору.

Викласти на паперову серветку.