Грибні оладки

Грибні оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гриби дрібно порізати, цибулю нашаткувати кубиками, часник видавити через часникодавку.

На сковороду налити рослинне масло, добре розігріти, обсмажити у ньому цибулю.

Додати часник, зелень, сіль, потім гриби. Ретельно перемішуючи вміст сковороди трохи прижарить всі інгредієнти.

Сковороду накрити кришкою, зробити маленький вогонь і тушкуйте так, щоб гриби пустили сік.

Кришку зняти і готувати до тих пір, поки вся рідина не випарується, постійно помішуючи, щоб гриби не пригоріли.

Вміст перекласти в миску, остудити, додати яйце і борошно перемішати. Вийде тісто з грибами.

Грибні оладки смажити на оливковій олії на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору. Подавати до столу зі сметаною, притрусивши січеною зеленню.

При подачі до столу грибні оладки потрібно приправити сметаною або білим соусом.