Подрібнити куряче філе на дрібні шматочки.
Обсмажити курку на рослинному маслі, присипавши сіллю.
Подрібнити два види грибів.
Обсмажити крупно нарізані грибочки на рослинному маслі з білим перцем за смаком.
Викласти курку першим шаром у форму для випічки.
Зверху присипати філе смаженими грибочками.
Приготувати соус бешамель. Для цього потрібно розпустити шматочок вершкового масла на розпеченій сковорідці і обсмажити до золотистого забарвлення просту муку.
Влити молоко в теплому вигляді і загущатися соус, уваривая до потрібної консистенції. Приправити соус сіллю і мускатом за смаком.
Залити соусом жульєн і відправити блюдо в духовку – не більш, ніж на півгодини.
Ароматний жульєн готовий!
Подавати страву з домашніми гранками або багетом. Приємного апетиту!