Грибний французький жульєн з куркою і соусом бешамель

Грибний французький жульєн з куркою і соусом бешамель – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити куряче філе на дрібні шматочки.

Обсмажити курку на рослинному маслі, присипавши сіллю.

Подрібнити два види грибів.

Обсмажити крупно нарізані грибочки на рослинному маслі з білим перцем за смаком.

Викласти курку першим шаром у форму для випічки.

Зверху присипати філе смаженими грибочками.

Приготувати соус бешамель. Для цього потрібно розпустити шматочок вершкового масла на розпеченій сковорідці і обсмажити до золотистого забарвлення просту муку.

Влити молоко в теплому вигляді і загущатися соус, уваривая до потрібної консистенції. Приправити соус сіллю і мускатом за смаком.

Залити соусом жульєн і відправити блюдо в духовку – не більш, ніж на півгодини.

Ароматний жульєн готовий!

Подавати страву з домашніми гранками або багетом. Приємного апетиту!