Грінки з яблуками в карамелі – відмінний сніданок за рецептом Гордона Рамзі!
Інгредієнти
Хліб білий – 3 скибки | |
Цукор – 5 ст. л. | |
Яблуко – 2 шт. | |
Кориця – щіпка | |
Молоко – 4 ст. л. | |
Яйце – 1 шт. | |
Сіль – щіпка |
Смачні і ароматні грінки з яблуками в карамелі – смачний і простий солодкий сніданок, приготовлений за рецептом Гордона Рамзі. На створення грінок йде всього 15 хвилин. Блюдо виходить ситним, смачним, ароматним і неймовірно вишуканим в подачі. При цьому, інгредієнти для таких грінок знайдуться в холодильнику кожної господині.
Покроковий рецепт
Нарізати яблука з шкіркою на досить великі кубики.
Всипати цукор в розігріту каструлю з антипригарним дном. Прогрівати цукор на повільному вогні до однорідної рідкої текстури золотистого кольору.
Всипати в карамель яблука. Перемішати інгредієнти і готувати до м’якості яблук.
Поки готуються карамелізовані яблука, потрібно збити трохи цукру за смаком з молоком, корицею, дрібкою солі і яйцем. Повинна вийти напіврідка ароматна маса.
Занурити в суміш трохи черствий білий хліб і – відправити обсмажуватися на невеликій кількості олії.
Грінки готові!
Викласти готові грінки з корицею на тарілку, щедро полити карамеллю з яблуками.
Подавати смачний і ароматний сніданок до кави або чаю. Приємного апетиту!